8 dage i Grækenland – rutiner

Søndag den 13. oktober 2013 tog jeg en for mig vild beslutning. Jeg bookede en enkeltbillet til Grækenland. Tirsdag den 15. oktober, altså 2 dage senere, sad jeg på flyet på vej til Grækenland.

Glem ikke dine rutiner

Jeg har for et par måneder siden, med inspiration fra en anden iværksætterblog, genfundet min lyst til træning. Træning er nu blevet en daglig rutine og jeg får det næsten helt mærkeligt hvis jeg ikke får trænet. Hjemme i Danmark plejer jeg at træne om morgenen. Jeg står op kl. 6 og er i træningscentret omkring kl. 6.30. Jeg træner til omkring kl. 7.30 hvor jeg smutter hjem i et hurtigt bad også til kontoret. I Grækenland er de tilsyneladende lidt mere afslappede hvad angår morgentræning. Det lokale træningscenter åbner først kl. 11, men har så åbent til kl. 23. Min indarbejdede rutine bliver nu helt skudt i sænk.

De fleste, inklusiv mig selv, har det nok sådan, at har man først fået en rutine – så skal den helst fortsætte og ikke brydes af udefra kommende variabler. Da jeg ankom tirsdag sen eftermiddag tog jeg til huset og fik pakket ud. Om aftenen kunne jeg tydeligt mærke at der manglede et eller andet. Jeg tog derfor op at træne omkring kl. 20. Det var lige hvad jeg havde brug for! Onsdag morgen vågnede jeg vanen tro kl. 6 og var indstillet på at komme op og træne. Jeg tog endda mig selv i at få børstet tænder og få træningstøj på inden det gik op for mig, at de først åbnede kl. 11… Hvad nu?!

Jeg fik i stedet tændt for computeren og gik i gang med at arbejde. Den morgen blev der skrevet en del god content til mine sites og dagen var i gang. Jeg skulle blot lige have min ellers indarbejdede rutine ændret en smule. Min rutine i Grækenland endte derfor ud med at hedde; op kl. 7, arbejde til omkring middag, spise frokost, arbejde til omkring kl. 18, træning fra 18.30 til 19.30, hjem i bad også afsted på restaurant med computeren under armen. Og der blev selvfølgelig hele dagen arbejdet både inde i aircondition og udenfor i solens bagende varme.

Det var en omvæltning, jeg ikke umiddelbart var indstillet på, eller troede ville være mulig. Det lykkedes mig dog og følge min rutine – blot med lidt ændringer i tidspunkterne. Jeg har haft nogen fantastiske dage i Grækenland. Jeg tager herfra med en god følelse i maven, som siger mig at de her dage virkelig har givet mig et spark bagi og fornyet energi. Om få dage går turen til Danmark hvor jeg skal tilbage i den gamle rutine…

Adonis Gym i Grækenland. Mit træningscenter i 8 dage.
Adonis Gym i Grækenland. Mit træningscenter i 8 dage.

Skriv en kommentar