Blogger X Bevar Din Integritet

Christoffer Steenbeck

Dette indlæg er tænkt, som et lille wake-up call til dig der blogger. Blogger du om alt mellem himmel og jord – måske fordi, at...

Blogger X Bevar Din Integritet

Dette indlæg er tænkt, som et lille wake-up call til dig der blogger. Blogger du om alt mellem himmel og jord – måske fordi, at der er penge eller produkter i det? Så læs det her indlæg og behold din integritet ift. bloggen og dig selv, som personen bag…

Har du en blog ved du helt sikkert alt om, at blive tilbudt alverdens himstregimser og oplevelser – i massevis – hver dag – mange gange om ugen… Jeg vil dog anbefale dig, at holde tungen lige i munden når du udvælger hvad du takker ‘ja tak’ til.

Blogger – derfor bør du tænke dig om

Følger du med i de store blognetværk vil du hurtigt kunne se, at der ofte køres kampagner, som er nøje tilrettelagt og delt ud blandt bloggerne i netværket. Det er ikke længe siden, at et af de større blognetværk kørte en kampagne for Secretescapes.com… Pludselig var der 10-15 bloggere, som alle ‘elskede secretescapes.com’ – uden forbehold eller bagtanker. Det var blot ‘det bedste sted, at se efter billige rejser og ophold’. Really? ;-))

Indlæggene var selvfølgelig fordelt ud over 10-15 dage således, at det så naturligt ud. Kampagner der køres hos de store netværk er selvfølgelig planlagt så annoncørerne opnår det bedste resultat og får mest muligt for deres reklamekroner… Det er i og for sig vel også helt fint, MEN…

… mit ‘MEN’ kommer når en blogger skriver om ‘verdens bedste frisør’, ‘verdens bedste skønhedsklinik’, ‘verdens bedste hårprodukter’, ‘verdens bedste webshop med tøj’ etc. – og kort tid efter har skiftet ‘holdning’ og skriver om en ny ‘verdens bedste frisør’, ‘verdens bedste skønhedsklinik’, ‘verdens bedste…’ – kan du se hvor jeg vil hen med indlægget?

Jeg formoder, at dine læsere besøger din blog fremfor én af de tusind andre mulige – netop fordi, at de ser et ‘forbillede’ i dig eller måske kan identificere sig med dig; din livsstil, dine holdninger, dine interesser etc.

Bottom of line: Du forvirrer dine læsere og mister din integritet ved, at skifte holdning som vinden blæser <3

Disclaimer: Indlægget her skal selvfølgelig ikke ses, som en måde, at camouflere sponsoreret indhold på, men mere som et indlæg der kan give dig stof til eftertanke. Er indholdet sponsoreret skal det selvfølgelig fremgå af dit indlæg.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *