Blognetværk X Earn For Bloggeren

Christoffer Steenbeck

Kære blognetværk. Du skal oppe dig for, at følge med i fremtiden. Jeg har tidligere givet dig en guide til Fremtidens Blognetværk. Det er netop denne guide,...

Blognetværk X Earn For Bloggeren

Kære blognetværk. Du skal oppe dig for, at følge med i fremtiden. Jeg har tidligere givet dig en guide til Fremtidens Blognetværk. Det er netop denne guide, som jeg i en række indlæg her på bloggen vil følge op på. Du vil få en række konkrete eksempler på hvad du burde have gjort allerede igår. Free of charge <3

Produkter, produkter, produkter og atter produkter… Det er nok de færreste bloggere, som blogger for deres blå øjnes skyld – ihvertfald i længden. De fleste bloggere føler sig formentligt specielle når de får mulighed for, at modtage en række spændende produkter, som de kan skrive om. I sidste ende er det jo ikke ‘penge’. Det er derfor vigtigt, at man, som blognetværk også kan tilbyde mere end det… Et blognetværk kan ikke leve af produkter af alene. Mon bloggeren kan eller vil det i længden?

Blognetværk – gå det ekstra stykke

Bloggerne i jeres netværk er jeres akilleshæl. De skal plejes, nurses, føle sig godt tilpas og ikke mindst ‘betales’ for det arbejde de udfører – ellers kan de blot skifte blognetværk…

Skriveteknik. Der findes et hav af bloggere derude, som ikke formår, at kende forskel på et punktum og et komma – eller måske slet ikke ved hvad det er… Måske de ikke har fulgt så godt med i skolen, men hvor om alt er vil det i længden ikke være specielt charmenrede for en annoncør, at se sit brandnavn stavet forkert eller måske sin ‘betalte reklame’ smækfyldt med stavefejl og dårligt sprog. I samme ombæring bør I, som blognetværk sikre, at der bliver installeret et plugin hos bloggeren, som tager de værste stavefejl! Giv jeres bloggere et bedre udgangspunkt med kurser i skriveteknik, grammatik etc. Brug evt. lidt resource på en der kan følge op på bloggernes indlæg.

Inspirer egne bloggere ved, at invitere andre bloggere. Alle bloggere vil formentlig fra tid til anden opleve en skriveblokering. Sørg derfor for, at jeres bloggere bliver motiveret og løbende får inspiration. Drop foredraget med fagpersonen og få et friskt pust ind i netværket. Det kan gøres på mange måder. Få kontakt til et svensk blognetværk og inviterer en blogger herfra til Danmark. Send samtidig en fra jeres eget blognetværk til Sverige. Få en top-blogger i eget netværk til, at holde foredrag for de andre. Afhold workshops hvor man går i dybden med et par blogs i netværket – selvfølgelig med fokus på konstruktiv kritik.

Uddan jeres bloggere. Jeres bloggere er jeres ansigt ud af til. Skriver de dårligt, kommer de ikke frem i Google på deres emner, sejler deres billedredigering fuldstændig eller formår de blot ikke, at komme ud til deres læsere på den rigtige måde? Så fortæl dem hvordan de gør! De repræsenterer jer, som blognetværk!
Det kan gøres på mange måder. Få en person med speciale i søgemaskineoptimering ud, at holde et foredrag med fokus på skriveteknik ift. søgemaskineoptimering. Enhver med forstand på dette emne vil formentlig hurtigt kunne se en idé i, at gøre dette gratis. Her tænker jeg på indgående links og mentions; når eventet er ovre og bloggerne skriver om det.
Inviter en aktuel journalist, som skriver i et lækkert sprog og få denne til, at fortælle om hvordan man kommunikerer med sine læsere.
Inviter en repræsentant fra et PR bureau. Lad dem fortælle om deres egne kunder og lad dem netværke med jeres bloggere. Det kan med garanti give en masse gode oplevelser for bloggeren. PR bureauet vil samtidig kunne se en win-win situation i, at have nogen bloggere der kan inviteres til deres events i fremtiden.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *