Candyfloss Collective

Med Candyfloss Collective er målet og løfte online shopping til et nyt niveau gennem en egenudviklet CMS platform. Platformen automatiserer de fleste trivielle gøremål og frigør derfor tid og ressourcer til bl.a. bedre indhold.

Der findes i dag et hav af affiliate sites. Omdrejningspunktet er ofte udelukkende ‘klik her’, ‘se den laveste pris’ osv. Du kender formentlig allerede de her fancy “Call To Action”-tekster. Denne type af affiliate hjemmesider tilfører ofte ingen værdi til den besøgendes videnssøgning. Hos Candyfloss Collective SKAL der tilføres værdi til den besøgendes færden på siderne.

Christoffer Steenbeck

Gennem Candyfloss Collective styres der i dag en række hjemmesider, som alle har til formål og kunne inspirere den besøgende til nye valg, tilføre ny viden omkring specifikke emner og ikke mindst skabe overblik.

Fælles for alle siderne er, at der er en række eksterne eksperter tilknyttet. Du er derfor sikret kvalitetsindhold, som er skrevet af en person med emnet på sinde frem for en simpel tekstforfatter.

  • Bapoon.dk finder du guides til personlig pleje samt produktanbefalinger af skønhedsprodukter
  • Nettofitness.dk finder du guides til en aktiv hverdag samt produktanbefalinger til fitnessudstyr
  • Vinico.dk finder du indhold fra vinentusiaster
  • Havekalenderen.dk finder du bl.a. vores populære havekalender til vedligehold af haven & inspiration til opgaver i haven året rundt, men ligeså produktanbefalinger til haveredskaber mm.
  • Fiskekalenderen.dk finder man Danmarks mest omfattende fiskekalender over fiskeri i Danmark

Det generelle niveau for affiliate hjemmesider skal løftes. Candyfloss Collective er frontløber og first mover!