Candyfloss Collective

Christoffer Steenbeck

Med Candyfloss Collective er målet og løfte online shopping til et nyt niveau gennem en egenudviklet affiliate CMS platform. Platformen automatiserer de fleste trivielle gøremål og frigør derfor tid og ressource til bl.a. bedre indhold.

Der findes i dag et hav af affiliate sites. Omdrejningspunktet er ofte udelukkende ‘klik her’, ‘se den laveste pris’ osv. Du kender formentlig de her fancy “Call To Action”-tekster. Denne types af affiliate hjemmesider tilfører ofte ingen værdi til den besøgendes videnssøgning. Hos Candyfloss Collective SKAL vi tilføre værdi, inspirere og give overblik.

Christoffer Steenbeck

Gennem Candyfloss Collective styres der i dag en række affiliate hjemmesider, som alle har til formål, at inspirere den besøgende til nye valg, tilføre viden omkring specifikke emner og ikke mindst skabe overblik.

Fælles for alle affiliate hjemmesiderne er, at der er en række eksterne eksperter tilknyttet. På hjemmesiden hair-blog.dk der bl.a. omhandler hårprodukter, hudpleje m.m. er der der tilknyttet både en frisør og en stylist.

Det generelle niveau for affiliate hjemmesider skal løftes. Candyfloss Collective er frontløber og first mover!