Kundeudtalelser omkring samarbejdet med mig

Christoffer Steenbeck
Her på siden finder du en række kundeudtalelser, som jeg gennem tiden har modtaget fra en række idérige kunder. Ønsker du i stedet, at se hvilke løsninger jeg har udarbejdet; så klik ind på referencer herunder i stedet.

Spoiled
Spoiled.dk ville ikke være det samme uden Christoffer.
Efter at have været igennem en jungle af web-bureauer, stødte jeg på Christoffer.
Han har gjort livet meget nemmere for mig som webshop ejer (og privatperson), da han selv har siddet med de samme udfordringer som jeg sidder med. [læs den fulde udtalelse på case siden for Spoiled]

Ami Mirsharifi
Direktør, Spoiled.dk
www.spoiled.dk

LED-Salg.dk
Det er ikke så tit at man falder over en webudvikler der kan reagere hurtigt, har et højt drive, er serviceminded og som har stor faglig viden. Det at Christoffer selv har arbejdet med webshops gør at han kan se problemstillingerne både som indehaver og som udvikler, det er en kæmpe fordel. I de opgaver vi har lavet med Christoffer har han stillet kritiske spørgsmål til vores ønsker, og guidet os i den rigtige retning. Det er absolut ikke sidste gang vi arbejder sammen med Christoffer.

Heidi Johansen
Online Marketing, LED-SALG.dk
www.led-salg.dk

Fitnessgoal af Sy Lee
Jeg har tidligere fået udarbejdet hjemmesider fra andre firmaer og jeg har også selv fumlet med det et par gange. Jeg faldt over Christoffer’s arbejde og de fantastiske hjemmesider, som han har stået for. De ramte lige i min smag; minimalistiske, smukke, elegante og vigtigst af alt overskuelige i designet. Jeg valgte derfor Christoffer til, at stå for min nye hjemmeside, nu her hvor jeg skal til, at starte min aller første virksomhed. Førstehåndsindtrykket betyder alt og det skal afspejle min profession og ikke mindst dedikation til det jeg vil sælge. Jeg har aldrig før været så tilfreds med en hjemmeside!Alt blev lavet efter mine egne ønsker og helt ned i selv den mindste detalje. Forløbet gik som smurt og tingene blev ordnet i en fart – det kan jeg lide! Jeg er så lykkelig for, at Christoffer har stået for mit nye site og mit valg faldt på ham!

Sy Lee
Founder af Fitnessgoal.dk
www.fitnessgoal.dk

Mille Frydenberg ApS
Christoffer hjalp mig med at ændre designet på MILLEFRYDENBERG. Han var utrolig effektiv og leverede samme dag, jeg sendte ham opgaven. Og det var en søndag! Derudover hjalp han mig at sætte korrekt møntfod op, så siden kunne angive flere valutaer. Christoffer er meget hjælpsom, og kom med gode tips til at forbedre min Magento shop – også tips jeg end ikke havde spurgt til. Jeg kan kun anbefale Christoffer og understreger hans gode service samt meget fornuftige priser.

Camilla Frydenberg
Founder af Mille Frydenberg ApS
www.millefrydenberg.com

Monito
Samarbejdet med Christoffer har fungeret upåklageligt, og jeg er yderst tilfreds med min nye webshop. Noget af det som jeg vil fremhæve, er at Christoffer har været rigtig god til at rådgive mig og ikke bare sælge mig det jeg bad om. Når jeg har haft en idé om noget, har han ofte udfordret den, hvis hans erfaringer sagde at det var en dårlig idé enten for konverteringen eller for brugervenligheden…. [læs den fulde udtalelse på case siden for Monito.dk]

Karen Hjorth
Stifter og ejer af Monito.dk
www.monito.dk

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *