Få en personlig træner hjemmeside der sælger [5 vigtige punkter]

Christoffer Steenbeck

Skab en personlig træner hjemmeside der sælger dig på bedste vis. Læs nedenfor hvilke 5 vigtige punkter en hjemmeside til en personlig træner bør indeholde!

Personlig træner hjemmeside

For de fleste personlige trænere, fitnessinstruktører, kostvejledere m.m. er den bedste tid på dagen når de interagerer med deres klienter. Hjælper deres klienter med at opnå succes, et sundere mindset m.m. Det er sjovt og tilfredsstillende, velvidende om, at man gør en forskel for en andens liv. En personlig træner hjemmeside er ofte ikke top of mind…

Hvis det er det bedste – hvad er så den værste del?

Salg og markedsføring. Tænk hvis nye klienter blot ville dumpe ind af døren og give håndslag på at de var klar til at komme i gang…?

Et drømmescenarie? Det kan dog lade sig gøre!

Din personlige træner hjemmeside er dit bedste salgsværktøj!

Din hjemmeside kan være din bedste sælger, som løbende skaffer leads og ‘sælger dig’ til nye klienter.

Vidste du, at 88% af os forbrugere søger efter oplysninger og anmeldelser FØR vi laver et køb?

Er din personlig træner hjemmeside klar til at sælge dig?

Hos Cloudfit udarbejder, vedligeholder og optimerer vi løbende de personlig træner hjemmesider, som vi har opsat for vores tilknyttede personlige trænere. På den måde kan vi frigøre den personlige træner fra dette element og give dem mere mulighed for, at arbejde med deres klienter.

Du får nedenfor mine 5 vigtige punkter, som jeg vurderer er essentielle for den perfekte personlig træner hjemmeside!

Skab autoritet

Internettet er et fantastisk værktøj til markedsføring og salg af ens forretning, men man skal være hurtig og klar i spyttet da det første indtryk tæller umådeligt meget. I gennemsnit forbliver en besøgende på en hjemmeside i 15 sekunder eller mindre. Du skal med andre ord, på relativ kort tid – fange den besøgendes interesse så de hænger i lidt længere.

Vis at du har AUTORITETEN

Du har blot få sekunder til, at overbevise den besøgende om, at du er inde i dit felt og en skarp personlig træner. Den besøgende skal overbevises om, at denne kan drage fordel af et samarbejde med dig og slutteligt altså skal blive mere end de 15 sekunder…

Lad din personlig træner hjemmeside prydes med et eller flere billede af dig selv. Ingen stock photos! Fang din målgruppe med 5-10 ord der rammer dem.

Se evt. min tidligere artikel omkring det at være personlig træner online hvor jeg stiller spørgsmålet ‘Hvad skal dit online brand være?”. Her kommer jeg kort ind på tankegangen der kan give dig input til de 5-10 ord der fanger din målgruppe.

Et godt billede samt et par fængende ord skaber autoritet og troværdighed til din person. Er du i tvivl om hvad dine 5-10 ord kunne være? Her har du et par spørgsmål der kan hjælpe dig på vej.

  • Hvordan kan DU vise autoritet?
  • Har du nogensinde vundet en konkurrence?
  • Har du været omtalt i en avis, online medie etc.?
  • Hvor længe har du været personlig træner? (eks. “Personlig træner i over 10 år” – denne sætning bygger autoritet!)
  • Er du ekspert indenfor en specifik niche indenfor fitness?

Fortæl den besøgende hvorfor de kan stole på din viden og person. Lad dem vide at de kan drage fordel af et samarbejde med netop dig – da du kan hjælpe dem på vej med netop deres mål og ønsker!

Social proof

Social proof er uden tvivl den absolut bedste og mest effektfulde måde hvorpå du kan fortælle andre, at du er eksperten indenfor dit felt og de kan stole på dig. Hvorfor fortælle det selv når du kan have andre til det? Det er social proof!

Der er to nemme måde hvorpå du, som personlig træner – kan genere social proof.

Social media stats

Først og fremmest bør du fremhæve dit antal af følgere på diverse sociale medier, antal delinger, anmeldelser på f.eks. Trustpilot, Google reviews osv.

Dette viser hurtigt og effekt den besøgende, at andre ‘ved hvem du er og taler om dig’.

Referencer

Jeg har tidligere været omkring vigtigheden af gode referencer som personlig træner og jeg kan ikke understrege det nok. Det er meget vigtigt!

I korte træk viser det, at du kan hjælpe en klient fra A til B, skabe resultater og at disse klienter har haft en positiv oplevelse med dig og derfor glædeligt lader dig bruge dem som reference.

Har du endnu ingen referencer?

Så er det på tide at begynde indsamlingen heraf! En god tekst er fin, før og efter billeder er skønt, men en video reference er absolut fantastisk!

Social media stats og referencer. Skriv dig dem bag øret. De er guld værd når du skal opbygge din personlig træner hjemmeside – fange den besøgende og mane en eventuel skepsis til jorden.

Vis din personlighed

Det er alment kendt, at vi, som forbrugere, køber fra nogen vi kender, kan lide og stoler på. Ovenfor har jeg har netop været forbi emnet; hvordan du får dine besøgende til at stole på dig – nu skal du ha’ dem til at kunne li’ dig!

Hvordan kan du så vise din helt fantastiske personlighed online?

Video. Video. Video.

Du kan skrive blogindlæg i lange baner samt poste memes, opskrifter m.m. på dine sociale medier, men det kan være svært at få din personlighed fremhævet og skabe en god relation til den besøgende alene på skrift.

Video er et must-have! Skru ned for mængden af skrevne ord og op for video!

Jeg optager selv løbende videoer og lægger dem online på YouTube. Dette er selvfølgelig i et forsøg på, at vække DIN interesse for min personlighed gennem min iværksætter video kanal, som du også kan følge her på siden.

Der er ingen tvivl om, at video er skræmmende for de fleste og dermed en hurdle man bare skal henover. Det kræver lidt tilvænning og det kommer med tiden.

Hvad skal jeg så gøre nu?

Grib din telefon, swipe til kamera og skift til video! Optag en 1 minuts video hvor du kort og præcist fortæller omkring noget du er passioneret omkring. Det kunne jo være personlig træning 😉

Du må selvfølgelig gerne slette videoen igen efterfølgende, men jeg håber du fanger pointen. Øvelse, øvelse og atter øvelse. Din personlig træner hjemmeside vil tage sig endnu bedre ud eftersom din personlighed vil skinne igennem!

Nøglen til en god video er at holde det kort, brugbart og lade din personlighed skinne igennem for fuld knald Den besøgende skal hurtigt fange hvor spændende det vil være at samarbejde med netop dig!

Hvad er din lead magnet?

Nu er vi ovre de 15 sekunder og vi har med ovenstående punkter opbygget din autoritet og vist din fulde personlighed så den besøgende kan li’ dig!

Det er nu, at du skal tage dem til næste niveau!

Tilbyd en mulighed, som den besøgende bare ikke må gå glip af. Det kaldes en lead magnet!

Det kan være en unik rapport du har udarbejdet, DIT personlige træningsprogram, DIN personlige kostplan, et generelt træningsprogram, en generel kostplan, en video eller andet du tænker måtte skabe stor værdi for den besøgende.

Hos Cloudfit kan vores personlige træner opsætte challenges, som både eksisterende samt nye klienter kan deltage i på lige fod. Tilmelding til den opsatte challenge tilbydes så på deres personlig træner hjemmeside samt på deres sociale medier. En challenge kan give eksisterende klienter et afbræk fra deres daglige træningsprogram og kostplan. En challenge giver også varme nye leads der får et indblik i den personlige træner bag den challenge de har deltaget i.

Hvad kan DU tilbyde dine besøgende så de kommer tættere på dig?

Hvorfor er netop dit tilbud unikt og uimodståeligt?

Hvad enten du giver en mulighed for godt content, en gratis træningstime, deltagelse i en challenge med en præmie eller lignende bør fællesnævneren være, at den har en høj værdi for den besøgende!

Det værste du kan gøre er at ‘oversælge en mulighed’, som ikke skaber den givne værdi for den besøgende. Så kan du være sikker på, at den besøgende ikke går videre med dig i tankerne. Forventningsafstemning er alfa og omega!

Kvalificér dine leads

Det sidste vigtige punkt, som dog ikke er i direkte relation med din personlig træner hjemmeside er kvalificering af leads.

Hvad sker der EFTER dine besøgende har besøgt din hjemmeside og er blev tiltrukket af din lead magnet?

Automatisér leverancen

Du skal selvfølgelig ikke i gang med at opsætte 200 emails hvori du vedhæftet det lovede indhold. Du skal bruge en form for email marketing service. Det kunne f.eks. være Mailchimp.

En form for email værktøj giver dig mulighed for, at opsætte auto-response der umiddelbart efter tilmelding sender det lovede indhold ud til modtageren. Et simpelt værktøj der tager arbejdsbyrden fra dine skuldre og automatiserer processen.

Din auto-response email skal indeholde 2 ting:

Først og fremmest skal den indeholde det element den besøgende er stillet i udsigt. Du kan linke til indholdet eller vedhæfte det.

Sekundært skal du arbejde med <strong>kvalificering af dine leads</strong>.

Lad mig forklare…

Mange mennesker vil tage imod alt hvad der er gratis

Det er gratis! Ja tak, jeg tager 7 af dem!

Dem skal du selvfølgelig ikke bruge tid på.

Du skal i stedet finde ud af hvem der har en oprigtig interesse i dine ydelser og på sigt vil betale for dem.

En nem måde hvorpå du kvalificere dine leads vil være, at du stiller dem et spørgsmål i den udsendte email.

Tak fordi du downloadede min guide ‘Tonede ben på 12 dage’. Jeg glæder mig til at høre om dine resultater!

Jeg har blot et enkelt spørgsmål til dig:

Hvad motiverer dig til at komme i form lige nu?

Jeg vil gerne høre mere om dine tanker og mål. Måske jeg kan give dig et par fifs der kan hjælpe dig godt på vej!

Kan du se hvad jeg lige gjorde?

Modtageren vil nu føle en form for forpligtelse til at svare på dit spørgsmål. Jeg er dog også sikker på, at du kun vil høre retur fra dem, som har en interesse på den ene eller anden måde. Dem der besvarer dit spørgsmål ville jeg i første omgang kvalificere, som værende gode leads.

Når du løbende modtager besvarelser bør du selvfølgelig også være hurtig på aftrækkeren med dit svar og tilbyde dem endnu mere værdi. Igen. Vis din autoritet gennem et godt svar og lad din personlighed skinne igennem. Du skal jo virke lige så likeable, som du jo selvfølgelig er!

Det kan tage et par minutter og besvare de enkelte emails. Jeg ville dog helt afgjort vurdere de få minutter, som værende en god investering i at opbygge et godt forhold – samt ikke mindst et nødvendigt skridt mod en betalende klient.

Det bedste at det hele?

  • Du behøver ikke give den helt store salgstale.
  • Din personlig træner hjemmeside skaber kvalificerede leads og leverer dem efterfølgende direkte i din indbakke. Du kan nu fokusere på hvad du elsker mest, at hjælpe dine klienter med fantastiske resultater!

Tak fordi du læste med.

Har du flere tips til opsætning samt optimering af en personlig træner hjemmeside så den sælger mere? Del dem endelig med mig – så skal jeg tilføje dem!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *