Træning – lad det blive en rutine

Mike Radoor fra imtooslow.com fik sat mine tanker i gang. Mike skriver om sin hverdag set fra alle aspekter. På Mike’s blog hedder det sig ”at work” og ”at home”. Jeg har gennem en længere periode fulgt med i hans liv, eller i hvert fald det der blev lagt online på bloggen, og jeg har taget mange af hans indlæg til mig. Jeg kan i øvrigt varmt anbefale dig at slå et smut forbi hans blog. Der er mange spændende indlæg. Du finder ham på imtooslow.com.

Træning – ”Be the best version of you”

Ser man på Mike’s indlæg er der ingen tvivl om, at træning er en stor del af hans liv. Han beskriver i flere indlæg hvordan han har gjort det til en rutine at stå op hver morgen, træne og komme til kontoret. Jeg har selv tidligere trænet i perioder og husker derfor tydeligt følelsen af når det var ’overstået’ og man gik ud fra træningscentret. Jeg kunne sgu erobre hele verden de morgener.

Der er ingen tvivl om, at man bare skal få det gjort. Altså hanke op i sig selv, sætte uret til før fanden får sko på og komme afsted – hver morgen! Følelsen af at vågne kl. 6, være i træningscentret 30 minutter senere og godt 1 time efter omkring kl. 7.30 være klar til dagen… Den er fantastisk. Har du nogensinde tænkt på, at den store verden allerede er i gang derude, selvom du ligger og snorker? Det er måske en paranoid tanke jeg har fået sat mig op til at have, men jeg vil sgu ikke gå glip af noget her i livet. Og specielt ikke på grund af lange morgener under dynen. Jeg bor på Frederiksberg og her er der liv på gaderne døgnet rundt. Vågner man klokken 6 og ser ud af vinduerne vil man kunne se den ene bil efter den anden trille forbi. Verden er allerede i gang – og jeg skal ikke gå glip af noget!

Træning har for mig været et shortcut til mere energi i hverdagen. Hvad enten jeg tog til kontoret eller hjem for at arbejde. Har man det godt med sig selv; så giver man den også en ekstra skalle i alle andre henseender. Jovist er jeg på vej i seng ved en 22-23 tiden om aftenen, men så er jeg klar til at stå op kl. 6 næste morgen – og følge min rutine!

”Be the best version of you” – Mike Radoor, Imtooslow.com

Skriv en kommentar