Velkommen

Velkommen!

Gennem mit liv som iværksætter har jeg ofte oplevet, at folk ikke som sådan kender “Christoffer Steenbeck”, men mere de projekter jeg har startet og derfor været en del af. Forleden snakkede jeg med en ny person, som jeg kort pitchede om mine tidligere projekter og gav den her ‘hvem er jeg’-fortælling. Efter de første 10 sekunder kunne jeg straks fornemme, at han udmærket godt vidste hvem jeg var, hvad jeg stod for og hvad jeg kunne med e-handel… Det kan hurtigt lyde lidt overfladisk og anti-jantelov at fortolke samtalen sådan; men sådan var det nu engang!

Jeg fik derfor en idé om, at du selvfølgelig også skal vide hvem der var personen bag mine tidligere, nuværende og ikke mindst fremtidige projekter. Jeg har gennem mit iværksætterliv, til dato, arbejdet med en del spændende projekter, som jeg har lært en masse af på både det personlige plan, men bestemt også forretningsmæssigt.

Jeg vil derfor præsentere dig for mine gode historier fra tidligere projekter. Det er gode og ikke mindst sjove historier. Jeg vil løbende lægge indlæg op vedr. mit liv og de ting der påvirker mig. Emnerne kunne være e-handel, markedsføring m.m. Jeg vil ligeså skrive et par gode indlæg der vil inddrage dig i min verden med f.eks. RipnRoll, e-voks og andre tidligere projekter. Jeg vil forsøge at give dig et indblik i hvilke ting jeg selv, Christoffer Steenbeck, har stået bag siden jeg startede mit iværksætterliv som 16-årig.

Ha’ en fantastisk dag. Christoffer Steenbeck

Skriv en kommentar