GarageStories: Bliv hurtigt klog på bil og økonomi

Christoffer Steenbeck

OBS! GarageStories er blevet til leasescore. Fortsat beregning TCO på privatleasing – blot endnu mere simpelt! Bilbranchen kan være en jungle. Med GarageStories skal der...

GarageStories - Bliv hurtigt klog på bil og økonomi

OBS! GarageStories er blevet til leasescore. Fortsat beregning TCO på privatleasing – blot endnu mere simpelt!

Bilbranchen kan være en jungle. Med GarageStories skal der bygges bro mellem forhandlere og kunderne. Der findes i dag et hav af udtryk, som beskriver det, at have fire hjul til rådighed. Det der kunne være såre simpelt, er med tiden, desværre, blevet gjort totalt uigennemskueligt – uden et regneark, en lommeregner og ja – mange timers beregninger. GarageStories beregner DIN månedsudgift på +850.000 biler. Så du ikke behøver. Selvfølgelig.

Dette er del 3 i serien om disruption i bilbranchen.

GarageStories bygger bro

“Disruption i bilbranchen” kan på nogen nok virke, som et aggressivt udtryk. Jeg vil derfor omformulere mig i denne sammenhæng; ‘venlig disruption i bilbranchen’.

Læs også: Bilbranchen der lod sig disrupte

Med de seneste par måneders indtog af de mange nye tiltag og ikke mindst måder hvorpå, at omtale det, at have fire hjul til rådighed, er det blot blevet endnu sværere, som forbruger, at gennemskue hvori forskellen ligger.

Bilabonnement, privatleasing, mini-lease, korttidsleje, flexleasing (for ikke og nævne alle leasing-varianter herunder) og slutteligt the old fashion way, at købe bilen kontant eller få den finansieret. Kært barn har mange navne, efterhånden…

Der er intet mystisk i, at man, som forbruger, kan blive godt og grundigt forvirret over de mange smarte udtryk, som forsøgt ‘claimet’ af de forskellige interessenter. Dette i en branche hvor gennemsigtighed, for forbrugeren, som term – ikke helt er slået igennem endnu.

Gennemsigtighed i bilbranchen har ikke tidligere været i fokus, som et fælles ønske, mellem forhandler og forbruger – det er derfor en helt naturlig udvikling, at GarageStories bygger den bro, som neutralt medie mellem forhandler og forbruger.

Velkommen til GarageStories

Garagestories hjælper i korte træk forbrugeren med, at sammenligne de reelle omkostningerne, der er forbundet med det, at have bil på bilabonnement, privatleasing, flexleasing m.m.

Med et datagrundlag på +850.000 biler har det taget mange nætter at udvikle platformen og der udvikles fortsat nye features til glæde for både samarbejdspartnere og brugere.

Forbrugeren er i centrum

Hvad enten man blot er forbruger på inspirationstur i ‘online bilkort ‘ eller måske allerede er kommet til en beslutning om, at det er en ny bil der skal til – så vil GarageStories kunne give et reelt indtryk af hvad dette projekt koster.

Ligemeget om man er til et bilabonnement, privatleasing eller måske flexleasing – så vil man kunne se et reelt overblik over de udgifter, som trods alt er forbundet med det, at have fire hjul til rådighed.

Læs også: Bil på abonnement fra bilabonnement.dk

Opret et BilCV med din nuværende bil eller fortæl lidt om dine ønsker, behov og budget til en fremtidig bil. GarageStories beregner herefter DIN reelle månedsudgift på +850.000 andre køretøjer. Så du ikke behøver. Selvfølgelig.

På platformen findes der allerede i dag et hav af eksempler på, at den månedlige ydelse der umiddelbart synes højere på bil A end bil B – måske i sidste ende er ‘billigere’ – medregnet brændstofforbrug, bilforsikring, tilkøb af ekstra kilometer, grøn ejerafgift osv. Disse historier findes på både bilabonnement og privatleasing.

Det er gennemsigtighed!

Endnu engang. Velkommen til GarageStories – Bliv hurtigt klog på bil og økonomi.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *