Magento webshop? Jeg kan hjælpe med opsætning og optimering!

Christoffer Steenbeck
Magento webshop

Er du ambitiøs og sætter du barren højt når det kommer til vækst i din webshop? Så er jeg helt sikker på, at vi kunne blive det perfekte match!

Mit DNA siger Magento webshop – og det er ikke uden grund! Jeg har gennem tiden selv været Magento webshop-ejer af op til flere omgange og jeg har ligeledes vejledt og hjulpet andre virksomheder med deres e-handelsløsninger.

Læs med på min blog, hvis du ligesom jeg selv, elsker e-handel og online markedsføring.

Få en professionel Magento webshop

Du er landet i favnen på passioneret Magento konsulent og e-handelsekspert. Jeg har selv været ejer af en del webshops udarbejdet på netop Magento platformen. Jeg har gennem tiden arbejdet med mange forskellige typer af produkter, som i mine øjne, alle har, skulle have deres helt unikke måde hvorpå, at de blev præsenteret i min egen eller en kundens webshop. Det er her, at min viden kommer i spil!

Jeg har gennem tiden designet og udviklet egne e-handelsløsninger i Magento webshop samt vejledt og hjulpet en lang række virksomheder. Enkelte virksomheder havde allerede taget springet til Magento hvor andre var på vej. Jeg har stort fokus på Magento SEO og jeg sætter en ære i, at levere en løsning, som er optimeret på alle leder og kanter.

Jeg kan helt uden forbehold sige, at jeg har skabt en række succesfulde e-handelsløsninger i Magento webshop. E-handelsløsninger løsninger der har genereret i tusindvis af transaktioner på tværs af lande, markeder og brancher.

10 mill i omsætning efter 12 mdr. Læs min succeshistorie med RoomPlus

Jeg håber inderligt, at du vil være min næste succeshistorie!

Kom godt fra start med din Magento webshop

Jeg vil vove den påstand, at du med en Magento webshop kan alt. Der er ligeså ingen begrænsninger når det kommer til udvikling.

I selve opsætningen af en Magento webshop, er det umådeligt vigtigt, at man behandler systemet korrekt. Du skal derfor have fokus på, at opsætningen skal være efter bogen. En forkert opsætning vil på sigt kunne give store og fatale problemer. Du kan risikere, at måtte drive din webshop i en forældet version af Magento, fraskrive dig mulighed for optimering og i værste fald må du starte helt forfra med en ny Magento webshop. Problemerne vil opstå når der skal opdateres, oversættes, optimeres osv. Jeg kan give dig den rigtige start!

Jeg har selv været hele vejen rundt omkring en Magento webshop. Jeg ved derfor præcis hvordan, at en Magento webshop skal opsættes, således, at den er skalerbar, kan opdateres, oversættes og ikke mindst optimeres. Hvorfor ikke tænkte på fremtiden allerede nu?

Dine kunder skal have den ultimative oplevelse når de besøger en Magento webshop, som jeg har været en del af!

Kontakt mig i dag hvis vi skal tage en snak om din nuværende eller kommende Magento webshop. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *