Christoffer Steenbeck – e-handelsekspert

Har du ambitiøse planer med e-handel?

Så er du landet i favnen på en ægte e-handelsekspert. Jeg har gennem tiden designet og udviklet e-handelsløsninger ifm. egne projekter og vejledt en lang række virksomheder, som har haft et ønske om, at få succes på nettet. Jeg har siden år 2004 haft hænderne dybt nede i e-handel. Jeg har skabt en række succesfulde e-handelsløsninger, som har genereret tusindvis af transaktioner på tværs af lande, markeder og brancher. Måske du skal være den næste succeshistorie?

360 graders rådgivning

Jeg tænker internationalt, og jeg hjælper gerne med, at skalere e-handelsløsninger ud over de danske grænser. Med det rigtige setup er det ikke en stor opgave, at åbne op får nye markeder og dermed drage fuld fordel af de muligheder, som digitale løsninger kan give os. Omdrejningspunktet for mine tanker er altid mersalg og kundeservice. Kunder skal have den ultimative oplevelse når de besøger en e-handelsløsning jeg har været en del af.

Open source – muligheder og ingen begrænsninger

Jeg har altid udviklet e-handelsløsninger i open source løsninger. Jeg har valgt at blive specialist i open source e-handelsløsninger fordi, at det giver muligheder ifht. fremtidig udvikling af shoppen og ingen begrænsninger. Drop hostede løsninger, som koster kassen og begrænser dig i fremtiden. Jeg har arbejdet med osCommerce i 5 år og Magento Webshop siden lanceringen af denne e-handelsløsning tilbage i år 2008.

Skal vi sammen skabe en ny succeshistorie?

Hvis du vælger mig til at designe, udvikle og implementere din webshop, så lover jeg til gengæld, at jeg leverer en unik e-handelsløsning, som vil kunne give dig succes i både Danmark og i udlandet. Mit mål med e-handel er det samme som dit! Jeg har stor hands on erfaring med e-handel og jeg tillader sågar, at kalde mig selv e-handelsekspert.

Hyr e-handelsekspert Christoffer Steenbeck – se mere her >>

Derfor

  • Udviklet og drevet 4 større professionelle webshops
  • Arbejdet med e-handel gennem 10 år
  • Brugt tusindvis af timer med Google AdWords og Facebook annoncering
  • Skarp på content marketing og søgemaskineoptimering
  • Hands on erfaring, som du ikke får andre steder

Relevante historier om webshops her på bloggen

Skriv en kommentar