Hyr e-handelsekspert Christoffer Steenbeck

Christoffer Steenbeck

E-handelsekspert, Christoffer Steenbeck…

… sådan kan du få hjælp af mig

Jeg har gennem tiden arbejdet med mange aspekter af det og drive en platform med e-handel. Jeg har derfor fået opbygget en pokkers masse erfaring indenfor området.
Jeg har selv været ejer af et par webshops og jeg har, i egenskab af, at tilbyde Magento udvikling, set bagom i et hav af Magento webshops. Jeg har derfor en god hands on erfaring, som du nok ikke finder hos andre e-handelseksperter.
Jeg har arbejdet med alt lige fra selve opsætningen af en webshop, kontakt til leverandører, bestilling af varer og det store arbejde der ligger frem til første salg, håndtering af kunder osv. og den efterfølgende drift. Jeg har ligeså arbejdet med den helt store forkromede løsning hvor der blev omsat for et tocifret millionbeløb.

  • Min første webshop med salg af kondomer startede jeg på mit teenageværelse hos forældrene.
  • Min anden webshop med salg af hårprodukter åbnede jeg op i egne lokaler på 250 m2.
  • Den tredje webshop med boligtilbehør og den fjerde webshop med kaffe, te, lakrids og chokolade fik jeg outsourcet til et pakkehotel.

Hvad enten du er nystartet, godt kørende eller allerede er langt ude over stepperne, men har brug for nye øjne på din forretning – vil jeg kunne hjælpe dig. Derfor vil det også være forskelligt, hvad du har behov for. Jeg her en god overall erfaring med e-handel og online marketing. Mit special er dog Magento. Jeg er derfor ikke bleg for, at kalde mig selv; e-handelsekspert med fokus på Magento.

Hvad end du har brug for

Jeg kan hjælpe dig med selve opsætningen af din Magento webshop samt guide dig i den rigtige retning ift. opbygning af strukturen i denne.

Uanset om du skal sælge 10 varenumre eller måske 10.000 varenumre, så kan jeg hjælpe dig godt fra start. Jeg har selv opsat adskillige Magento webshops fra bunden af og jeg har en god hands on erfaring og forståelse for, at alt, som kan automatiseres, skal automatiseres.

Har du derimod allerede en eksisterende Magento webshop, som du ønsker, at give et spark bagi, så kan jeg også hjælpe dig med dette!
Jeg vil i denne process fungere som din sparringspartner, som udøver kvalitetskontrol og sikrer, at du får omstruktureret din nuværende webshop til en professionel webshop.
En Magento webshop med den rigtige struktur og opbygning – alt med tanke på optimering til første salg, mersalg, søgemaskineoptimering og den gode oplevelse for kunden – er en fantastisk platform, som vil kunne tage dig langt.

Hvad enten du er til en form for ‘gør det selv’-løsning eller måske ønsker hjælp til udførelsen – så vil jeg hellere end gerne hjælpe dig i mål.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *